Reisvaccinatie

Huisarts Carola Penninx is bevoegd en bekwaam tot het geven van reizigersadvisering. Zij heeft kennis en ervaring over alle voorkomende vaccinaties en is ingeschreven als ‘huisarts met bijzondere bekwaamheid’ in het Nederlands register voor reizigersadvisering (CHBB). Ook is Spectrum Medisch Centrum gecertificeerd als ‘gele koorts centrum’.

Vooral indien u een verre reis gaat maken onder primitieve omstandigheden of indien u op reis gaat met een ziekte, handicap of wanneer u medicijnen gebruikt, is een reisadvies veelal noodzakelijk. Wanneer u naar het buitenland gaat en informatie wil over vaccinaties of advies ten aanzien van uw gezondheid tijdens uw reis verzoeken wij u onderstaande vragenlijst in te vullen.

Zodra wij uw formulier hebben ontvangen krijgt u van ons telefonisch bericht. U hoort dan welke vaccinaties nodig zijn. Vervolgens maken wij een afspraak voor het zetten van de vaccinaties bij de assistente. Het is ook mogelijk dat u wordt uitgenodigd voor een aanvullend consult bij dr Penninx.

Een afspraak voor het reisspreekuur kunt u uitsluitend maken via Reisprik. Klik hier voor een afspraak.

Via MijnGezondheid.net kunt u ook uw medicatie overzicht inzien, downloaden en afdrukken. Dit kan in het nederlands of in het engels.

Klik hier om uw medicatie overzicht te bekijken.
U dient hiervoor in te loggen met Digid met sms-code.