Telefoon

U kunt ons bellen van ’s ochtends 8.00 uur tot ’s middags 17.00 uur.

I.v.m. lunchpauze is de praktijk tussen 12:00 en 13:00 uur alleen geopend voor levensbedreigende spoed.

0522-745678

Spoed: optie 1

Wij werken met een terugbelsysteem. Dat is soms wat ongemakkelijk in het begin. Maar uiteindelijk scheelt het u wachten aan telefoon. Want dat is namelijk niet meer nodig.

Wanneer u ons belt krijgt u de vraag of u wilt worden teruggebeld. Wacht dus niet aan telefoon tot u de assistente te spreken krijgt! U geeft een tijdstip aan waarop u wilt worden teruggebeld. Vervolgens legt u de hoorn neer.
De assistente belt u dan terug.

Ook kunt u via onze website veel zaken online regelen met de praktijk, zoals het aanvragen van een email-consult, online een afspraak maken op het spreekuur, een samenvatting van uw eigen medisch dossier inzien of uw herhaalmedicatie aanvragen.

U doet dit via MGN (MijnGezondheid.net). Uiteraard kunt u ervan verzekerd zijn dat MGN voldoet aan alle criteria voor veiligheid en privacy.

Wanneer u zich inschrijft zullen wij u automatisch bij MGN aanmelden. Op het inschrijfformulier wordt u gevraagd of u hiermee akkoord gaat. Om digitaal met onze praktijk te kunnen communiceren hebben wij uw mobiele telefoonnummer en uw mailadres nodig.