Mijngezondheid.net (MGN)

24 uur per dag, 7 dagen per week contact met uw huisarts? Dat kan als u de webdiensten van Spectrum Medisch Centrum gebruikt. Waarom de telefoon pakken of naar de praktijk gaan voor uw vragen als het ook via internet kan? Op uw gemak, op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente.

Omdat medische gegevens erg privacygevoelig zijn is voor het gebruiken van MijnGezondheid.net DigiD met sms-functie noodzakelijk. Heeft u geen DigiD? Vraag het aan via www.digid.nl. Voordat u van MijnGezondheid.net gebruik wilt maken dient u zich eerst eenmalig
aan te melden.

Wilt u alleen online een afspraak maken dan is aanmelden niet nodig.

Vanaf 1 januari 2020 zullen een aantal dingen veranderen. Zo kunt u vanaf die datum ook zien wat uw huisarts of praktijkmedewerker opschrijft nadat u op het spreekuur bent geweest. De diagnose die de huisarts noteert en het bijbehorend advies kunt u na het consult nog eens nalezen. Ook de afspraken die zijn gemaakt (bijv een verwijzing of een afspraak voor controle) kunt u bekijken.

Video afspelen

Online afspraak maken
U kunt via internet bij ons een afspraak maken. Zo bent u niet afhankelijk van onze openingstijden en hoeft u niet te wachten aan de telefoon. Om een online afspraak te maken is het niet nodig om in te loggen met Digid.

Klik hier als u snel een afspraak wilt maken.

U kunt een keuze maken tussen een afspraak van 10 minuten (eenvoudig probleem) of 20 minuten (ingewikkeld probleem of meerdere vragen). Gelieve niet een afspraak te maken voor een chirurgische ingreep of behandeling.Indien gewenst kunt u een herinnering laten versturen kort voorafgaand aan uw afspraak.

Herhaalrecept aanvragen.
Natuurlijk kunt u uw herhaalrecept aanvragen via de herhaalreceptenlijn (0522-745626) of via de website van apotheek Spectrum. Het kan echter ook via internet.
Uw dossier inzien
U kunt een samenvatting van uw eigen dossier inzien en uw eigen meetwaardes invoeren (bij voorbeeld uw bloeddruk of lichaamsgewicht).
Uw onderzoeksuitslag inzien
U kunt de uitslag van bloedonderzoek hier bekijken. Doorgaans proberen wij een uitleg toe te voegen aan de uitslag. Uitslagen van röntgenfoto’s of scans zijn niet in te zien. Ook uitslagen van bloedonderzoek welke in het verleden is verricht kunt u niet inzien.
Vraag stellen via e-mail
Eenvoudige vragen die niet onmiddellijk een antwoord nodig hebben kunt u prima online stellen aan uw hulpverlener. Wij streven er naar de vragen binnen 3 dagen te beantwoorden.
Medicatiepaspoort aanvragen
Wilt u een overzicht van uw medicatie, bij voorbeeld wanneer u op reis gaat?