Jacqueline van Achteren, praktijkondersteuner

Werkt op: 

Ma

Di

Wo

Do

Vrij

Maandag: van 08.00 tot 17.00 uur.

Dinsdag: van 08.00 tot 17.00 uur.

Donderdag: van 08.00 tot 17.00 uur.

Vrijdag: van 08.00 tot 17.00 uur.

Na de HAVO en een 2 jarige opleiding MEAO richting Toerisme, ben ik begonnen aan de HBO-V in Zwolle. Deze heb ik niet helemaal afgemaakt, maar ben in 1989 begonnen in het Diaconessenhuis (toen nog Nederlands Hervormde Diaconessen Inrichting) in Meppel met de opleiding tot Verpleegkundige. Deze heb ik in 1993 afgerond, en heb ik tot 2000 als verpleegkundige in dit ziekenhuis gewerkt . 
Daarna heb ik een uitstapje naar de verzekeringswereld gemaakt , en 3 jaar als Medisch Acceptant bij ABN Amro Verzekeringen gewerkt. 
Na een poosje in de thuiszorg, en bij D4H gewerkt te hebben , ben ik in 2007 begonnen als praktijkverpleegkundige bij huisartsenpraktijk Dam en Feij. Nu onderdeel van Spectrum Medisch Centrum. 
Bij huisartspraktijk Spectrum heb ik mijn eigen spreekuur voor mensen met Diabetes Mellitus type 2, COPD en astma. Hierbij hoort ook het uitvoeren van longfunctietesten. Daarnaast begeleid ik mensen die willen stoppen met roken. Ik ben hiervoor geregistreerd in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken.
Het leuke van mijn werk vind ik het 1 op 1 contact met mensen. Leuk , al die verschillende mensen . En omdat mensen regelmatig voor controle komen, bouw je met de meesten een band op.
Het concept Positieve gezondheid waar we in het centrum mee werken , vind ik een mooi uitgangspunt. Niet de ziekte , maar de mens centraal. Kan ik me helemaal in vinden.
Naast mijn werk bij Spectrum , werk ik af en toe in schouwburg Ogterop , als medewerker publieksbegeleiding en op invalbasis als verpleegkundige in de thuiszorg.

BIG-Registratie: 69003675730